marți, octombrie 16, 2007

Chinta Royala

-fantezie dupa o idee a lui Naga Jolokia-

S-au asezat la masa. Pitzi intr-o parte si Marco de partea cealalta. "Crupierul" grec, imbracat in negru, face jocurile. Pitzi isi fileaza cartile una cate una: apare un 9 (Marica), un 10 (Mutu), un Valet (Nicolita), un Rege (Chivu) si un As (Goian). L-a "citit" deja pe Marco si stie ca nu poate castiga cu o asemenea mana. Dupa un "blind" de 45 de minute se trece la decartat. Tensiunea creste in sala de joc, toata lumea e concentrata pe acest joc, ce poate fi ultimul. Urmeaza alte 20 de minute de gandire si Pitzi realizeaza ca nu-l poate bate pe Marco decat daca-i intra o Dama.
"Doamne, Laura (Andresan), unde esti? Tocmai acum cand am cea mai mare nevoie de tine?"
Dupa care arunca rapid nouarul in asteptarea Damei salvatoare. Crupierul face jocurile in timp ce priveste discret in mainile celor doi jucatori. Pitzi se uita pe furis la cartea nou sosita si fata i se umple de bucurie.
"Plus 3", exclama Pitzi. Marco se mai uita odata in carti, apoi la Pitzi si se arunca. Habar n-avea ca lui Pitzi in loc sa-i intre Dama, i-a mai intrat un valet (Daniel Niculae).
Ca doi gentlemeni ce se respecta, jucatorii isi strang mainile. Pitzi, fericit, stie ca in poker, ca si in fotbal nu poti castiga daca nu joci si la cacealma din cand in cand.

OFF-TOPIC: "Sfat lui Pitzi, pentru meciul cu bulgarii": Cel mai bun cuplu de fundasi centrali este Alexa - Laura Andresan. De ce? Pt ca Alexa le rupe oasele, iar Laura le inmoaie.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Acum, ce-i drept, si Marco s-a cam incurcat in asii din buzunare... :)

V.I. King spunea...

Daca are prea multi :)
Plus ca doi dintre ei se ratacisera in buzunarul cu cartonase

Anonim spunea...

stiti de ce s-a aruncat marco?
pentru ca picurka arata foarte natural cand se facea ca ploua...
pe de alta parte, gabi, te inseli, laura nu este buna de fundas, ea sta bine cu "inaintarea"... :)

Oana Anca spunea...

Rar...si doar fotbal in ultima vreme?:(

Anonim spunea...

de unde stii sigur ca nu juca holdem piti? Si atunci intra dama cu siguranta mai repede in joc :)