luni, februarie 19, 2007

O ora in... "inima" Frantei (Update)

Pentru a fi in asentimentul lui Paul, care isi exprima ceva dorinte in comentariul sau de ieri, voi completa galeria foto de ieri, fara prea multe alte comentarii.

Foto 1: Notre-Dame cu ceva populatie in jurul ei
Foto 2: Stade-de-France
Foto 3: O anexa probabil a stadionului Stade-de-France
Foto 4: Conciergerie

11 comentarii:

CRISTI ROMAN spunea...

Frumos. Imi aduci aminte de cele 12 zile petrecute de mine la Paris, in 2003. Super, pacat insa ca am fost cu treaba acolo si am avut putin timp de vizitat.

Anonim spunea...

Mulţumesc pentru poza cu terenul de fotbal. cînd o să fie şi la noi gazonul sintetic gratis, aşa cum am văzut că este în Anglia? Nu cred că multă lume îşi poate permită să plătească 1 milion pe oră pentru un joc de fotbal...

Îmi place că ai schimbat commentsurile cu circoteli :)

Oana Anca spunea...

Si eu tot 4 ceasuri..tot Charles de Gaulle, tot...jeg, tot uimire cat se poate de negativa. Si totusi, au toalete misto :).

Nu-mi place partea cu carcotelile, dar la ce posteaza unii...mai ca se potriveste:P.

V.I. King spunea...

Paul,
Cand vom avea 100 de astfel de terenuri in Bucuresti si cate macar 20 in restul oraselor mari din tara (Cta, Bv, Tim, Cj, Iasi) o sa cada si preturile si nu va mai fi rentabil. Asa ca mai bine faceau astia din guvern ceva pt sport, ca la fii-mea la scoala sunt clase care fac matematica la ora de sport. Inca nu realizam ce impact negativ va avea asta peste 10-20 de ani.

V.I. King spunea...

Anca,
N-ai vazut toalete la koreeni. Si nu ma refer la alea cu telecomanda pe care le-am postat la mine pe blog, ci la cele publice, in special in aeroport. Atunci realizezi ca pana si europenilor le mai trebuie 10-20 de ani sa-i ajunga pe asiatici. Cat priveste aeroportul CDG, ei mai au cativa ani pana egaleaza Otopeni-ul nostru. Fara sa exagerez. Otopeni e un aeroport foarte curat si cochet, atata doar ca e prea mic.

Anonim spunea...

eu deja văd ce impact negativ are asupra me. nu am mai făcut mişcare vreo 2 ani şi deja mă dor toate alea, bine că am reînceput.

sportul ar trebui să fie făcut minim două ore pe săptămînă la şcoală

Oana Anca spunea...

Fac parte din generatia cu ore de matematica si gramatica in loc de sport. Mai ales in clasele primare. Mie una nu-mi pare rau. La sfarsitul clasei a 4-a stiam mai multe decat stie azi un absolvent de 7 clase.
Sport insa am facut cate un pic din fiecare, prin grija parintilor, in timpul liber.
Nu sariti si nu loviti! Sunt de acord cu practicarea sportului, dar sa fie facut cu cap si sub supravegherea specialistilor.

Oana Anca spunea...

Acum mi-am adus aminte ca in 5 ani de practica pedagogica, respectiv sute de ore predate copiilor din gradinita si ciclul primar, n-am predat nici o ora de educatie fizica. Cu toate ca trebuia sa predau de toate si cu toate ca aveam dira de sport :). Dar m-am fofilat cu maiestrie. Uram comenzile si structura unei ore de educatie fizica. Sa nu mai zic de planul de lectie! In timpul ala faceam 5 planuri de lectie la istorie sau lucru manual, cu material didactic cu tot.

Acum, sloboziti rosiile si ouale! :)

V.I. King spunea...

Nu arunc cu rosii sau cu oua, asta faceam in clasa a 3-a, si am incasat-o de la tata, dar pun o intrebare. Chiar a ajutat atata matematica? Pariez ca ai repulsie pt matematica.
???

Oana Anca spunea...

Mi-a placut la nebunie matematica. Gandeste-te ca absolvind un liceu pedagogic unde nu se facea mate ca si la profilul real am dat totusi examen din mate la Facultatea de Stiinte Economice. Am invatat singura, acasa, am umplut 4 caiete de 400 de file, iar proful de la scoala imi mai explica unele probleme sau exercitii pe care nu le stiam face. Si-am intrat din prima, in vremea in care era concurenta la profilul pe care mi l-am dorit. Singurul! :)

Iar gramatica...mi se pare ca e destul de evident ca am ramas cu "sechele pozitive", le-as numi eu. :)

Sportul m-a ajutat. N-am 100 de kile si 1,50m. Dar aici cred c-a ajutat un pic si zestrea genetica.

So, I was blessed!

Oana Anca spunea...

Eu aruncam cu cartofi si eram marisoara. Adica...prin liceu ;-). O prietena de-a mea locuia la etajul 8 si balconul ei dadea taman in statia de tramvai. Ii tinteam mai ales pe studentii arabi. Nu ne-a prins nimeni, in veci:)))).