vineri, iunie 01, 2007

???

Buhaescu, Rusescu, Bicfalvi si Ganea sunt nume ce nu va spun nimic, probabil. De ce? Pentru ca nimeni nu e interesata de viitor. Traim in prezent si altceva nu ne intereseaza. Ei bine cei 4 de mai sus fac parte din Nationala Under-19 a Romaniei care, aseara, a debutat cu dreptul in grupele de calificare pentru Euro 2007, invingand Elvetia cu 4-2. Maine jucam cu Danemarca si marti cu Serbia. Informatii din astea "de 2 bani" (fara punguta) le gasiti pe site-ul UEFA. Sunt prea marunti copiii lui Cheran ca sa ajunga pe site-ul GSP sau Tricolori.ro.
Dar parca mai conteaza, cand Romaniafilm prezinta: "Revansa", de data asta in regia lui Piturca.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Vrei sa intram intr-o discutie despre ce si cum se publica la noi in presa sportiva??

Mai bine nu:D poate la o bere

Anonim spunea...

Salut,
ai new mail pe 222.
Daca poti si vrei, mail me (jean40056 la y).

Anonim spunea...

Presa romana?
2 bani, dar e mult de cand cu leul greu...

Trebuie luate masuri!

Oana Anca spunea...

gsp si tricolori sunt etalonul, gabi? ai avut tu o slabiciune pt ei si te-au dezamagit ca pe atatia altii? si ce daca? pleci tu, vin altii...welcome to reality!

V.I. King spunea...

anca
problema e ca m-au dezamagit ca institutie, nu ca oameni. Imi pare rau pentru ei pentru ca deocamdata sunt orbiti de goana dupa senzational. S-au tabloidizat, chiar ei recunosc asta, insa nu inteleg de ce asa mare mandrie pentru tabloidizare. Un alt termen pentru tabloidizare este prostitutie, fie ca ne place sau nu sa o spunem.

Anonim spunea...

Salut Gabi...Păi este simplu de rezolvat problema...trebuie să le găsim băieţilor din U-19 nişte prietene pornstaruri care şi-au mai băgat silicoane pe nu-ştiu-unde...şi băieţii o să apară pe prima pagină GSP bineînţeles doar cu numele şi cu pozele prietenelor.