duminică, iunie 03, 2007

Mai destept decat un copil de clasa a 5-a ???

Nici macar nu ma obosesc sa fac comentarii asupra persoanei in cauza. Snapshot-ul alaturat spune totul despre IQ-ul echipei lui Iantu.
Nota: Eroarea a fost semnalata de un copil de clasa a 4-a ("nu spui cine, persoana importanta"). Dar daca veti raspunde "raul", veti avea surpriza ca ati raspuns corect si treceti mai departe la intrebarea urmatoare. Pentru cei ce se indoiesc, nu trebuie decat sa acceseze www.primatv.ro si sa urmeze link-ul pentru concurs.

UPDATE: Nu stiu daca are legatura cu acest post, insa eroarea jocului on-line a fost corectata. Acum puteti raspunde linistiti "fluviul" si treceti mai departe.

6 comentarii:

mihaiborcan spunea...

dar ce legatura are cu Iantu?

Gabi Dinescu spunea...

e imaginea lui acolo, indiferent daca e implicat direct sau nu. Asa e peste tot in lume. Iti pui amprenta, suporti consecintele. Asa cum si Basescu a platit pentru incapacitatea subordonatilor ce n-au fost in stare sa stearga de pe SIM mesajul mult trambitat in ultima vreme.

mihaiborcan spunea...

De vreme ce Iantu e un om matur, inteligent si presupun ca are si cultura generala bogata, greseala nu e a lui. Nu are de ce sa suporte consecintele.

ice4you spunea...

Idiots ...

Arhi spunea...

mi-e jena sa recunosc, dar imi taiam o mana pariind ca e fluviul...

Cristi Roman spunea...

si eu la fel, arhi :))