luni, februarie 19, 2007

Pe urmele Nadiei

S-a încheiat Campionatul Mondial de Ski Alpin, la Are, în Suedia. În clasamentul final, pe medalii, laurii au fost culeşi de echipa Austriei, dupa ce până în ultima zi Suedia a condus ostilităţile de la un capăt la altul, ce-i drept avantajata şi de terenul propriu.
Cu ce am ramas după acest C.M.? Cu o nouă "regină a zăpezii", în persoana Anjei Paerson, care urmând acelaşi parcurs cu al Nadiei la Montreal, a adus ţării sale 3 medalii de aur şi una de bronz la individual, precum şi un argint în proba de echipe.
Care au fost decepţiile? Să zicem: echipele Germaniei si Croaţiei, care n-au prins nici-un podium, americanul Bode Miller, precum şi austriecii Benjamin Raich si Marlies Schild.

Mai multe amănunte aflaţi de pe site-ul Eurosport.

7 comentarii:

Anonim spunea...

ca să fiu cinstit nu prea mai urmăresc schiul de ceva timp. sînt atîtea accidente nasoale...cred că nu m-am mai uitat de prin 96. atunci nu prea pierdeam nici o transmisie TVR de dimineaţă.

Oana Anca spunea...

Pe atunci chiuleai tu de la scoala Paul, nu?:P

Anonim spunea...

cam aşa ceva, dar corect este: „pe atunci căutam motive să fiu bolnav ca să lipsesc de la şcoală”...:)

V.I. King spunea...

Paul,
raspunsul l-am dat eu pe blogul lui Cristi. Pe vremea aia pe prima pagina din Gazeta mai aparea un Alberto Tomba, Lasse Kjus, Kjetil Andre Aamodt....

V.I. King spunea...

Pun pariu ca pe vremea aia habar nu aveai de Jiji, MM sau Borcea :)

Anonim spunea...

Pe atunci ştiam doar nume gen: Mateuţ, Ilie Dumitrescu sau Panduru... :)

V.I. King spunea...

Paul,
Iar am ajuns la munca, iar nu pot intra pe blogul tau. Au banat nenorocitii astia IP-ul tau. De la meciul Arsenal-Liverpool ni se trage. Ghinion...