sâmbătă, aprilie 28, 2007

Simply - the BEST!

UCM Resita a castigat Cupa Challenge la handbal, echivalentul Cupei Intertoto de la fotbal. Pentru cei mai putin informati, trebuie sa subliniez ca meritul in proportie de 99% al acestei victorii ii apartine super-antrenorului Aihan OMER, care dupa ce a facut minuni cu HCM Constanta isi vede incununat efortul cu o alta echipa pe care, ca si pe HCM, a ridicat-o de jos.
Felicitari, AIHAN OMER! Asta ne esti:
SIMPLY, THE BEST!

5 comentarii:

Andrei Crăiţoiu spunea...

Am avut o mare sansa.Norvegia plange.Trebuie sa gasim un portar care sa apere ceva,ceva acolo.In tot meciul a parat de vreo 2-3 ori.Asta da sansa.Noroc ca in tur la Drobeta Turnu Severin am primit mai putine goluri.Hai Resita,Hai Romania!!Va asteptam acasa sanatosi cu trofeul binemeritat.

Anonim spunea...

Gaby, nu uita si de perioada de la Fibrex al lui Omer.Intr-adevar, stie meserie omul. Poate ar trebui sa se implice si pe la nationala, poate se califica si ei la vreun turneu final.

V.I. King spunea...

roby
Esti corect. Nu stiu daca pe Fibrex i-a luat tot de jos, insa asa e, inceputul lui acolo a fost, iar noi ne amagim la nationala cu "rasnitele" :D

Anonim spunea...

nu ştiu dacă te-ai uitat, dar a meritat transmisia TV Sport de după finală. super tare modul în care s-au bucurat jucătorii :)

V.I. King spunea...

paul,
cand vezi ca nu comentez pe blogul tau, inseamna ca sunt in Rusia. Stii bine ca de-aici nu pot intra la tine, ca te-au banat astia.
Nefiind in tara, nu am cum sa vad. Voi sunteti singurii de la care mai aflu cate ceva. Acum ca tot ai inceput, povesteste, ca m-ai facut curios. :)