vineri, aprilie 20, 2007

S.O.S.

Corabia e in deriva. Si asta pentru ca timonierul impreuna cu restul echipajului au decis sa scape de comandant, neputand sa inteleaga ca, fara comandant, aceasta scapa de sub control. Asa e si la fotbal. Cate echipe nu si-au mazilit antrenorii? Cruyff mazilit la Barcelona e doar un exemplu. Asa e si in politica. Numai ca de corabia asta se leaga sperantele unui popor. Privesc neputincios de la distanta spectacolul asta sinistru, de pe o "nava de mare tonaj", ce a ajuns epava, datorita unei proaste guvernari (pentru cei mai putin avizati: si in cazul unei nave se foloseste acelasi termen - instalatia de guvernare a navei). Este nevoie urgenta de o barca de salvare. Cine se inhama sa ia raspunderea ei? Normal ar fi ca tot acelasi comandant, pentru ca echipaje se gasesc, nu ducem lipsa.
Toate Panzele Sus, Capitane! (numai sa nu fie rosii)

Pierre Vaillant

UPDATE: Stirea aparuta pe BBC

The Romanian parliament has voted to suspend President Traian Basescu amid a deepening political crisis.
Members of parliament have accused him of violating Romania's constitution, even though the constitutional court found no evidence of that.

Restul articolului il gasiti aici.

4 comentarii:

Oana Anca spunea...

Curiozitate personala: de ce Pierre Vaillant si nu Anton Lupan? :)

V.I. King spunea...

Anton Lupan e capitanul, Pierre Vaillant e cel ce-i ureaza "Toate panzele sus!"

V.I. King spunea...

Pierre Vaillant si pentru ca se potriveste cu serialul meu despre Franta.

Anonim spunea...

Poetic spus dar in realitate un trist adevar.

M-am plictisit sa comentez subiectul ... care defapt nici macar nu este unul ... dar ce mai am de spus, este ca aceea corabie despre care vorbesti e plina de gauri din care fug sobolanii acum cand incepe sa ia din ce in ce mai multa apa.
Macar capitanul daca ar fi capabil sa moara demn cu ea asa cum a si promis, da vezi-ti de treaba, e osul bun la ros, si greu de lasat ...

Da ce sa facem, asa e cand ai la carma un capitan corupt, mincinos, fatarnic, plangacios si betiv. Multe din gaurile corabiei le-a dat singur, acum nu are decat sa se duca la fund.