miercuri, iunie 13, 2007

Capac sovietic

Deja nu ma mai surprinde ca si de data asta am intampinat probleme in drumul de la aeroport spre platforma. Iar nu am fost trecut pe lista, iar trebuie sa astept in nenorocitul asta de camp 4 zile sau mai mult, pana va fi posibil. De data asta insa, nimeni nu stie nimic. Nu exista motive, ci pur si simplu am fost omis. Si tot pur si simplu de data viitoare nu mai vreau sa vin, pentru ca dragoste cu sila nu se poate.
Acelasi camp (nu cimp) sinistru, cu conditii mai proaste decat penitenciarele din Romania, unde ni s-a taiat intre timp si dreptul de a vorbi la telefon cu familia, iar accesul la internet se limiteaza la un singur calculator (data trecuta erau 2). Mi s-a acrit de rusi pana peste cap. Daca pana acum ideea de a renunta a fost doar o idee, acum e certitudine. Nimeni si nimic nu ma vor convinge sa ma intorc.


ULTIMA ORA: Ca o pura coincidenta, demisia mea va avea loc in aceeasi zi cu cea a lui Tony Blair, adica pe 27 iunie :)

9 comentarii:

Oana Anca spunea...

Bafta, Gabi in alegerile pe care le vei face si multa intelepciune!

Andrei Crăiţoiu spunea...

Faci o treaba buna.Bafta!

Anonim spunea...

poate eşti doar supărat şi îţi trece 1-3 zile.

V.I. King spunea...

paul,
suparat am fost acum 1 luna, am plecat acasa si-am zis ca-mi trece. Cand am ajuns aici, am vazut ca se merge din rau in si mai rau. Nu mai sunt la varsta aventurilor, cu atat mai mult cu cat am ce-mi trebuie: o casa, o masina si o familie care inseamna totul pentru pt mine si fara de care n-as fi realizat nimic.

Sociopata spunea...

GK: Daca ai avut curajul si rabdarea sa stai acolo, vei face fata si provocarilor viitoare. Batfa in ce alegi sa faci in continuare! O alta meserie, cea de blogger, deja o ai :)

Oana Anca spunea...

Doamne cat urasc pupincuristii!

ice4you® spunea...

Eh lasa Gabi ca toate trec. Nu ma bucur sa aud asta, insa nu a inceput lumea la rusi, poate doar la ei se termina.

Iti doresc sa faci cea mai buna alegere, dar incearca sa o iei fara a fi influentat de ceva anume :)

BAFTA SI MULT NOROC !

CRISTI ROMAN spunea...

Deci ai facut ceea ce ai spus, cind am mincat noi atunci, cu consoartele. Vezi, cele mai bune ginduri si decizii tot la Papabun se iau :))).
Suuces in continuare.

V.I. King spunea...

Cristi
Eu fac ce zic si zic ce fac. (asta din urma nu prea e un atu, insa asta sunt)