vineri, iunie 15, 2007

US Open (I)

De ieri a inceput la Oakmont, Pennsylvania US Open la Golf, practic cel mai important turneu al anului competitional. De regula outsideri, europenii au inceput bine turneul, lider fiind englezul Nick Daugherty cu un -2 dupa prima runda. Sa vedem care va fi reactia detinatorului trofeului Geoff Ogilvy si evident a liderului mondial, Tiger Woods, care asa cum ne-a obisnuit si pana acum are un start mai greu, dar si un finish debordant.
Phil Mickelson, nr. 2 mondial, se pare ca nu si-a revenit dupa accidentarea de la mana, incheind turul 1 cu un descurajant +4. Tot starturi neasteptat de proaste au avut Ernie Els si Colin Montgomerie.
Sa vedem ce se intampla in continuare.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Gabi,

Montgomerie n-a castigat niciodata un turneu in America asa ca nu este considerat printre favoriti.

Tiger va juca in turul 2 cu un amator din Scotia (Richard Ramsay) si cu australianul Geoff Ogilvy la 1:36. Va incepe la cupa nr 10 asa ca even par ar fi un scor bun si pentru el.

Este prea devreme dar Jim Furyk, Tiger Woods si Vijay Singh sunt pozitionati bine dupa primul rund.

Turneul adevarat incepe sambata, a treia zi de competitie :)

V.I. King spunea...

Corect, asa e. Despre Montgomerie ce sa zic, cred ca joaca din inertie doar, ca la varsta lui nu cred ca mai castiga nici la el, in Scotia. Asteptam sa vedem finalul. Pe mine ma surprinde cat de rau a ajuns Ernie Els, care pana sa apara Tiger castiga pe unde apuca.

Andrei Crăiţoiu spunea...

Sunt fan Tiger Woods.Am incredere in capacitatea si marea lui concentrare la marile competitii.