marți, decembrie 26, 2006

Ev.Z la GUNOI - de azi nu mai existi

Incepand de azi, a doua zi de Craciun, am desfiintat link-ul catre site-ul "Evenimentului Zilei".
Motivatia: In prima zi de Craciun, o sarbatoare care trebuie sa aduca lumina in suflete, sa trezeasca ce e mai bun in noi, domniile lor au publicat pe prima pagina un articol despre cum se "descurca" romanii prin alte tari, furand pentru a supravietui. (http://www.evz.ro/article.php?artid=285522)
Suntem o multime de romani plecati afara sa muncim pentru a castiga, mult mai multi decat cei ce fura, iar grupul "PRO_STII si castigi" nu se dezminte, astfel ca dupa ce ProTV-ul a rupt gura targului cu reportajul despre un amarat de roman ce fura prin Italia, Ev. Silei a continuat "munca" colegilor din TV. Asa suntem vazuti noi in ochii presei "romano-elvetiene". Nu conteaza ca de sarbatori, in loc sa petreci alaturi de cei dragi, esti la munca, pentru ca nu te vede nimeni. Te vede numai daca furi, asa ai sansa sa ajungi celebru.
Compania "Jurnalul" a trimis acum 3 ani daca nu ma insel, de Sarbatori, 2 reporteri pentru a relata obiectiv cum "petrec" Craciunul cei ce lucreaza pe platformele marine din Marea Neagra. Ei au inteles ce inseamna ca in aceste momente sa fii rupt de familie. La fel si Realitatea - vezi reportajul despre cei 3 romani ce au proiectat "Pearl of Qatar". Evenimentul Silei, nu. Pentru ei, adevaratii romani din diaspora sunt cei care fura. Vrem sa ne integram in Europa cu apucaturi de Balcani, ori poate tocmai varianta de a fi cumparati de Dogan ii face sa se comporte asa.
As vrea sa va informez, domnilor din mediapro, in cazul in care nu stiti, ca prin astfel de reportaje aduceti mari deservicii tarii pe care o "iubiti", mult mai mari decat amaratii de romani ce traiesc din furat.
Ati murdarit cea mai importanta sarbatoare crestina.
Sunteti ODIOSI, la fel de odiosi precum cei pe care i-am impuscat acum 17 ani, tot de Craciun.

2 comentarii:

ice4you® spunea...

Nu trebuie sa te mire deloc ! Si aici acasa, PROTV nu a renuntat la stirile de la ora 5 nici in aceste zile, preferand sa ne arate cum s-au hacuit intre ei de craciun, sau s-au furat unii pe altii.
Foamea asta absurda si de prost gust de senzational, ii indeamna sa uite esentialul, dar si noi ii putem pedepsi prin ignorare.

V.I. King spunea...

eu nu ma mai uit de mult la protv, exceptie champions league, dar despre ev. silei aveam alta parere, cam deformata realizez