vineri, iunie 29, 2007

Surpriza

Dupa ce a trebuit sa duc munca de lamurire cu sotia acum 2 saptamani, sa-i dea Roxanei camera foto, cand pleaca in cantonament, ieri, la intoarcerea acasa, am avut surpriza sa constat ca fiica-mea chiar si-a luat rolul si responsabilitatea in serios. Nu numai ca a avut grija de aparat, insa in cele peste 150 de fotografii facute, a surprins si cateva ipostaze, pentru care sunt deopotriva mandru si invidios in acelasi timp. Este posibil ca eu, in calitate de tata, sa fiu exagerat in apreciere (ceea ce e si normal pentru un tata de fata), insa cu siguranta sunt, printre cei ce mai citesc acest blog, si unii mai priceputi care sa-si dea cu parerea. Nu in ultimul rand trebuie sa precizez ca are o pasiune deosebita pentru a face fotografii, ba chiar sa si "regizeze" un pic cadrele. O exista pentru copii de varsta ei, vreun club ori ceva de genul asta, unde sa faca performanta si unde sa li se dezvolte abilitatile?
M-am oprit la 5 fotografii, care mi s-au parut mai deosebite, insa macar 20 din ele, cred ca sunt reusite.

41 de comentarii:

Anonim spunea...

Super fain! Mi-a scapat mie, sau ai scris intr-un post anterior unde a fost junioara?
Imi place peisajul ... e cumva de Moldova?

Anonim spunea...

Sper ca nu am scris o prostie :)))

Anonim spunea...

Salut Gabi...si eu sunt pasionat de fotografie...In functie de varsta fiicei tale poti sa o inscrii la ceva workshopuri de fotografie...problema este ca sunt cam scumpe dar sigur va avea ce invata din ele...compozitie fotografica, folosirea lumiinii, tehnica...
Pozele imi plac...ultima este un instant interesant. Un prim sfat care cred ca i-ar fi de folos este sa incerce sa nu mai centreze subiectul.... :)

V.I. King spunea...

Alex
Iti dau dreptate aici, insa trebuie sa mentionez ca pana acum nici prin gand nu mi-a trecut sa-i explic ceva legat de tehnica. Singurul lucru pe care i l-am zis este ca blitzul nu o ajuta decat 2-3 m.
Varsta ei este 10 ani, iar eu zic ca e bine, avand in vedere ca eu la 10 ani nu eram in stare sa fac o fotografie fara sa iasa miscata :)

Anonim spunea...

@Gabi
Daca la 10 ani a facut poze de genul acesta...sunt impresionat. Pai eu la 10 ani...mai bine nu mai zic nimic. :D

Anonim spunea...

Salut!

Mie imi plac pozele. Cred ca are ceva inclinatii spre activitatea asta. Nu stiu daca te pot ajuta insa cu ceva, am sa caut totusi, voi incerca.

Andrei Crăiţoiu spunea...

Draga Gabi, m-ai rugat sa-ti spun cateva vorbe despre poze. Eu la varsta fetitei nici nu eram lasat sa ma uit la aparat, era un lucru prea de pret...tarziu, foarte tarziu am facut primele mele poze care si acum le pastrez intr-un album. Nu vreau sa intru mult in tehnica de lucru dar trebuie sa-ti spun totusi cateva vorbe. Punctul meu de vedere este ca vreo 5-6 ani de acum incolo este bine sa centreze subiectul, asa se va obisnui ca eroul principal din "piesa ei" trebuie ori sa fie in prim plan ori in plan indepartat dar tot centrat in cadru. Daca nu ar face acest lucru ar ajunge mereu sa faca poze fara contur asa cum cum a realizat poza nr.1, brazii din dreapta trebuiau sa se vada in totalitate, majestuosi, poza nr.2 - bine, dar tipa cu bluza roz nu avea ce cauta in poza( vezi cat de importanta este centrarea subiectului?,in aceasta poza subiectul ales de fetita este privelistea care cuprinde lacul in nici un caz tipa in roz...poza nr.3 aproape buna, biserica se vede perfect dar trebuia ori sa cuprinda banca in totalitate ori sa nu se vada de loc...poza nr.4, bine dar tot asa nu se vad sandalele in intregime...poza nr.5 perfecta cu un prim plan bun. Fetita are talent, o ajuta si aparatul digital. Iti recomand sa nu foloseasca ceva performant acum. Eu si la ora actuala inca pozez cu acelasi aparat de 4 ani si inca nu vreau sa-l inlocuiesc. Pozele chiar daca sunt realizate cu un zoom digital 3x pot arata foarte bine. Ce iti recomand este sa faca in prima faza poze in prostie si sa le puna intr-un program simplu Picasa pe care il poti lua gratuit de pe http://picasa.google.com/Cu acelasi program rulez si eu, mai tarziu trebuie sa faca poze numai cu tema. De exemplu ii spui: taticule, astazi sa faci poze cu : locuri de joaca pentru copii, alta data portret, alta data Constanta asa cum nu o cunoaste nimeni, etc,etc. Fata are talent, cumpara-i un aparat numai al ei si ai sa vezi ce rezultate bune vor aparea in cateva luni. Felicitari!

V.I. King spunea...

alex, ionut, andrei
Multumesc pentru parerile exprimate. Sper sa ma folosesc de ele. Cat priveste aparatul, e un Fuji S5000, cam vechiut (are deja 3 ani), cu 3 MP si 10x optic. Eu asa m-am gandit sa i-l las ei si sa-mi iau eu un Canon Powershot S3 IS, mai ales ca era la super-oferta in SEUL, undeva la 360 USD, dar nu ma inteleg cu nevasta, ca ia insista sa ne luam camera video

V.I. King spunea...

Andrei
apropo de camere video, mi s-a pus pata pe un Sony HDR-SR7E, pe care am gasit-o la 1200EUR. O fi cam mult, sa mai astept sa mai scada pretul? Merita oare HD?

V.I. King spunea...

S5 IS (ca S3 e deja amintire)

Andrei Crăiţoiu spunea...

Draga Gabi,prea mult pentru o camera video de familie.Tu nu faci chestii de super finete.Eu am un Sony DCR-DVD 105E,micuta,foarte usor de manuit,perfecta in orice ocazie,are zoom optic 20x si digital 800x,obiectiv Carl Zeitss Vario-Tessar,f.f.buna,are o singura hiba daca pot sa spun asa,acumulatorul din dotarea standard nu te lasa sa filmezi mai mult de 1h si 30 min caci se descarca si trebuie sa-l pui din nou in priza.Dar oare unde filmez fara incetare atata timp?Pot sa-mi cumpar un acumulator mai puternic de rezerva cu timp de filmare de 6 ore,nici o problema.Nu as renunta la handycamul meu de la Sony.Imaginile sunt perfecte iar tot ce filmezi treci imediat pe un DVD fara probleme,nu ai nevoie de "mataraie" si alte adaptari. Asta imi place,ca jonglez usor cu ea.Claritate,sunet,totul este de nota 10 si nu costa decat vreo 1.400 lei.Eu zic ca merita pentru a imortaliza multe lucruri din vacantele sau aniversarile noastre.Am si un trepied si daca stau la o masa reglez cadrul si gata,totul merge de la sine.Cele HDR nu imi plac mie mi se par mai borcanate si am eu un fix cu acest HDR.Eu unul nu as da 1.200 de euro pentru o camera de "familie".In final tu hotaresti dar nici sa arunci cu banii pentru un moft.La o camera video important este zoomul optic iar Sony pe care vrei sa-l cumperi are zoomul decat 10x.Te incanta ca are un HDD de 60GB si ca poti filma 22 ore?Unde faci tu chestia asta?nicaieri.Asa ca ...banii sunt in buzunarul tau.Ai grija!

V.I. King spunea...

Andrei,
Nu ca are HDD de 60GB ma incanta, ci ca are HD. Cine stie, in viitor, poate o sa-mi para rau ca n-am luat ceva ca lumea de la inceput. Cand mi-am luat LCD anul trecut am tinut neaparat sa fie HD ready, ca sa nu ma trezesc ca vine TV digitala peste mine si eu sunt nepregatit ;)

Oana Anca spunea...

Mie-mi place vitrina. Si ma amuza discutiile voastre tehnice. :)

ice4you® spunea...

Gabi ... foarte bine, mai ales ptr un copil de 9 ani (daca am retinut bine) ! Are mana buna si ochi foarte bun !

Chestia asta ma pune pe ganduri, si eu am vrut sa o indrum pe fiica mea ptr ca ii place tare, insa la fel ca si sotiei tale imi este teama sa ii dau un aparat foto pe mana, la fel cum mi-a fost sa ii dau si telefon GSM, nu neaparat ptr valoarea lor, ci ptr faptul ca o transforma intr-un target, lucru care ma sperie cel mai rau. Pana acum de telefon cat a fost in excursii a avut grija, probabil ca o sa ii dau de acum cu ea si vechiul meu HP, care oricum sta si aduna praf in raft.

Felicitari incaodata, pozele sunt foarte buna, dar ai uitat sa ne spui unde au fost facute :P

ice4you® spunea...

Revenind la tehnic ...

Gabi daca ma intrebai, iti spuneam mai multe, chiar daca nu am terminat o scoala de cameramani :DDDDD

Nu voi critica pozele ptr ca am in vedere faptul ca este doar in stadiul in care invata ;) Las-o sa experimenteze, si da-i libertate, apoi vom si critica ce este de criticat ;)

Legat de aparate foto ...

Eu nu as merge in nici un caz pe acel model de Canon ! L-am tinut in mana, am lucrat cu el si nu pot sa spun ca ma incanta deloc ! Ca tot ai avut Fuji, ti-as spune sa mergi cu incredere Fuji S9600, o camera cu un fealing superb, care iasa mult din zona compactelor, mai ales prin optiunea de reglare manuala a focalizarii. Dimensiunea lentilei este generoasa, iar senzorul SuperHR CCD este foarte performant, dand o naturalete aparte fotografiilor executate !
Fealling-ul pe care il ai cand ti camera aia in mana, il gasesti doar la camerele din sectorul DSLR, asta mi-a placut si la S5600, este foarte echilibrat si comod din orice unghi.

Legat de camere video ...

NU ITI LUA DIGITALE ! Calitatea imagini este penibila, mai ales daca o folosesti ptr interioare ! Am testat modele foarte scumpe cu plecare de la 1500USD, si nu am gasit nici una care sa imi satisfaca pretentiile.

Daca iti iei un S9600 cu acela poti sa filmezi in conditii mai mult decat decente folosind banalele carduri SD, ptr ca acel model de la Fuji foloseste atat SD cat si XD. Costul acestor carduri este penibil, iti cumperi 4-5 carduri din astea mici de 2Gb/buc si filmezi de ti-se umfla geana :D calitatea imagini este una foarte buna, ca sa fiu sincer mai buna decat la camerele video digitale !

Si eu ma gandeam la o camera video inainte, insa am renuntat, atat ptr calitatea infecta a imaginii, cat si ptr ca acum sa fim seriosi ... cine naiba mai are vreme sa se uite la filme ?! Eu am avut una pe 8mm, si din ce am filmat cu ea, odata ne-am uitat si de atunci ...
O sa iti dai seama destul de repede ca ai cam dat bani de pomana.

Bottom of line ...

S960O all the way !

Enjoy ! ;)

V.I. King spunea...

Ice
Camera pe care eu am vazut-o la 1200EUR, la noi e peste 60 mil, insa nu asta e problema. De luat oricum imi iau digitala, care daca are un senzor de 3Mp in filmare e mai mult decat OK. Am filmat si cu analogice, insa de fiecare data cand incerci sa le convertesti in format digital pierzi atat in calitate cat si mult timp pt procesare. Nu e cazul sa comparam preturi la camere de filmat, pt ca pe piata noastra, sunt cu minim 30% mai scumpe decat in restul UE si aproape dublu la pret fata de USA.

V.I. King spunea...

Corectez:
La camera in cauza, pret USA - 1300 USD
pret Franta 1200 EUR
pret Romania 5560 RON, aprox 2400 USD

Exista si o varianta mai domestica, SR1 (cu doar 2Mpix si HDD de 30 GB), la 3800 RON, insa stau si ma gandesc daca nu sufera imaginea pe un LCD cu 82 cm diagonala. 2MP e cam la limita.

Anonim spunea...

ultima poză chiar e genială. îmi place foarte mult.

eu cred că prima poză am făcut pe la 12-13 şi nu cred că prideam toate personajele în poză :)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
ice4you® spunea...

Gabi ... se pare ca de animale cu neuroni putini nu scapam niciunde ...

Anonim spunea...

niste cursuri foto nu neaparat pentru fetita

http://www.morguefile.com/archive/classroom.php?lesson=1
http://www.morguefile.com/archive/classroom.php?lesson=2
http://www.morguefile.com/archive/classroom.php?lesson=3
http://www.morguefile.com/archive/classroom.php?lesson=4
http://www.morguefile.com/archive/classroom.php?lesson=5
http://www.morguefile.com/archive/classroom.php?lesson=6
http://www.morguefile.com/archive/classroom.php?lesson=7
http://www.morguefile.com/archive/classroom.php?lesson=8
http://www.morguefile.com/archive/classroom.php?lesson=9

se explica acolo intr-un mod foarte pe inteles de ce nu se centreaza subiectele, regula treimilor, filozofia culorilor, tehnicalitati despre aparate si multe chestii de baza in fotografie

Anonim spunea...

dating profiles order [url=http://loveepicentre.com/]updating shuffle without itunes[/url] ohio christian singles links http://loveepicentre.com/ ment that women have met on online dating sites

Anonim spunea...

bacteria involved in nitrogen cycle [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/anti-diabetico.htm]anti diabetico[/url] generic co uk sildenafil tadalafil vardenafil http://usadrugstoretoday.com/products/proscar.htm teaching elementary kids not to smoke http://usadrugstoretoday.com/products/seroquel.htm
muscle building program reviews [url=http://usadrugstoretoday.com/products/topamax.htm]topamax[/url] lipton loose tea [url=http://usadrugstoretoday.com/products/diflucan.htm]mens large penis[/url]

Anonim spunea...

blood pressure medicine and sex drive [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/herz-kreislauf.htm]herz kreislauf[/url] the number of people that die from drugs http://usadrugstoretoday.com/products/combivent.htm american public health as http://usadrugstoretoday.com/products/propecia.htm
umass emergency medicine resdency [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/anti-acidez.htm]anti acidez[/url] timely medical care [url=http://usadrugstoretoday.com/products/zantac.htm]facts about immune system grade 8[/url]

Anonim spunea...

http://healthportalonline.in/cholesterol/cholesterol-strength
[url=http://healthportalonline.in/cetirizine/cetirizine-tab]operating room drugs[/url] importation of illegal drugs [url=http://healthportalonline.in/cephalexin/side-effects-medicine-cephalexin]side effects medicine cephalexin[/url]
raleys pharmacy http://healthportalonline.in/cholesterol/can-you-reverse-the-effects-of-high-cholesterol
[url=http://healthportalonline.in/cipro/cipro-treatments]mall drugs[/url] groups against drugs [url=http://healthportalonline.in/cholesterol/cholesterol-test-by-not-drinking-alcohol]cholesterol test by not drinking alcohol[/url]
merrimack valley drug task force http://healthportalonline.in/candesartan/candesartan-side-effects
[url=http://healthportalonline.in/carafate/carafate-dogs]frys food and drug chandler blvd and gilbert az[/url] comparison of anti depressant drugs [url=http://healthportalonline.in/casodex/casodex-bicalutamide-iowa]casodex bicalutamide iowa[/url] pre employment drug testing subutex [url=http://healthportalonline.in/carvedilol/role-of-carvedilol-in-hypertension-treatment]role of carvedilol in hypertension treatment[/url]

Anonim spunea...

mercedes 190 d http://latestcarnews.in/rover/for-sale-land-rover-defender-tdi-in-uk volkswagen crossover
[url=http://latestcarnews.in/radiator/radiator-cap]automobile radio[/url] volkswagon auto insurance [url=http://latestcarnews.in/motors/lazarus-motors-in-amarillo]lazarus motors in amarillo[/url]
auto reply on emials http://latestcarnews.in/volkswagen/volkswagen-distributor-drive-pinion
[url=http://latestcarnews.in/royce/rolls-royce-stennis]automobile operating temperature[/url] hybrid car model automobile [url=http://latestcarnews.in/supermoto/supermoto-standings-carey-hart]supermoto standings carey hart[/url]
auto wholesale http://latestcarnews.in/panoz/panoz-discount-tires-htm
[url=http://latestcarnews.in/scooter/chinese-scooter]heckman auto[/url] auto plaza eht nj [url=http://latestcarnews.in/oldsmobile/irving-rybicki-oldsmobile]irving rybicki oldsmobile[/url]

Anonim spunea...

shoes for little girls http://topcitystyle.com/men-sweater-type1.html cheap trendy clothes [url=http://topcitystyle.com/grey-classic-denim-color1.html]how to build polish horseshoes[/url] girls taking their clothes off
http://topcitystyle.com/cesare-paciotti-men-brand35.html lauren conrad [url=http://topcitystyle.com/red-black-armani-color39.html]trendy clothes for women[/url]

Anonim spunea...

circa kids shoes http://topcitystyle.com/yellow-green-accessories-color221.html nike shox elite bb shoes [url=http://topcitystyle.com/blumarine-dresses-brand53.html]ralph lauren fabrics wholesale[/url] replica chanel jewelry
http://topcitystyle.com/xxxl-club-wear-size52.html wallis ladies fashion [url=http://topcitystyle.com/juicy-couture-tunic-brand122.html]ashley lauren galleries[/url]

Anonim spunea...

medical doctor spine specialist [url=http://usadrugstoretoday.com/products/medrol.htm]medrol[/url] rice diet solution web site http://usadrugstoretoday.com/products/actos.htm
my heart cant take it anymore [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/miglioramento-femminile.htm]miglioramento femminile[/url] low humidity health [url=http://usadrugstoretoday.com/products/cymbalta.htm ]pic of women smoking [/url] american heart association ethics
uncut penis movie [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/antibiotiques.htm]antibiotiques[/url] geriatric medicine md jobs huntington beach http://usadrugstoretoday.com/products/advair-diskus.htm
stress points [url=http://usadrugstoretoday.com/products/flovent.htm]flovent[/url] diabetes fetus insipidus [url=http://usadrugstoretoday.com/ ]mountain village health [/url] on line diet programs

Anonim spunea...

http://xwp.in/emsam/osha-herb-emsam
[url=http://xwp.in/erectile/l-arginine-erectile-dysfunction-lysine]cialis levitra link viagrablogspotcom[/url] making a drug investigation case http://xwp.in/amitriptyline/amitriptyline-and-geodone-together
federal drug agency education http://xwp.in/carbidopa/carbidopa-levodopa
[url=http://xwp.in/detrol]erectile problems and smoking[/url] tramadol 50mg tablets drug information http://xwp.in/anastrozole/semologie-hadji-anastrozole-anastrazole
carribean pharmacys online http://xwp.in/amoxil/delayed-allergic-reaction-to-amoxil
[url=http://xwp.in/edema/sarcal-edema]levitra multiple orgasm[/url] myrtle beach drug abuse help http://xwp.in/diflucan/diflucan-for-jock-itch price list of essentail drugs in pakistan and india http://xwp.in/carbidopa/which-patients-should-not-take-levodopa-carbidopa

Anonim spunea...

what african american invented a machine in which shoes are attached to soles http://luxefashion.us/roberto-cavalli-long-sleeve-top-for-women-black-item2226.html lauren motyl [url=http://luxefashion.us/blue-armani-color32.html]fashionmerchandising[/url] nude fashion models
http://luxefashion.us/women-stretch-jeans-type3.html steifes glied und kleine eier [url=http://luxefashion.us/52-long-sleeve-tops-size3.html]puma tennis shoes[/url]

Anonim spunea...

stylist fashion price http://topcitystyle.com/white-pink-grey-men-color174.html budget on a shoestring [url=http://topcitystyle.com/dark-grey-black-on-sale-color22.html]gucci shoes[/url] slang in fashion
http://topcitystyle.com/?action=products&product_id=2572 lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off [url=http://topcitystyle.com/navy-blue-off-white-sweaters-color25.html]the history of fashion[/url]

Anonim spunea...

dora the explorer crown casino http://xwn.in/jackpot_shareware-casino-wav-jackpot-slot-machine mss lottery winning numbers
[url=http://xwn.in/lottery_tennessee-lottery-jumbo-bucks]new vegas style gaming hardrock casino tampa[/url] casinos on line us ok [url=http://xwn.in/keno_keno-brothers-antiques]keno brothers antiques[/url]
record lottery 2001 http://xwn.in/online-casinos_pictures-of-casinos-in-detroit
[url=http://xwn.in/online-casino_four-bears-casino]montreal casinos[/url] shareware video keno free download [url=http://xwn.in/joker_joker-the-bailbondsman-let-me-see-your-ass-drop]joker the bailbondsman let me see your ass drop[/url]
isle of capri casino in vicksburg http://xwn.in/jokers_jokers-cards free strip blackjack online [url=http://xwn.in/online-casinos_oklahoma-border-casinos]oklahoma border casinos[/url]

Anonim spunea...

bingo hall locations http://wqm.in/online-casinos_detroit-michigan-casinos safety jackpot program
[url=http://wqm.in/blackjack_accessiries-for-samsung-blackjack-2]tennessee lottery commercials[/url] how do casinos cheat at blackjack [url=http://wqm.in/baccarat_casino-gambling-games-baccarat-internet]casino gambling games baccarat internet[/url]
vanician casino http://wqm.in/bingo_eagles-bingo-spokane
[url=http://wqm.in/betting_sports-betting-guide]british online lottery promotion[/url] bingo in indaina [url=http://wqm.in/joker_steve-miller-joker-lyrics-alternate]steve miller joker lyrics alternate[/url]
bingo cards to download http://wqm.in/gambling-online_online-gambling-slots-games lucky eagel casino resort [url=http://wqm.in/slot_slot-car-custom-armature-rewinding]slot car custom armature rewinding[/url]

Anonim spunea...

diet pills australia [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/antibiotika.htm]antibiotika[/url] south african medical bursaries http://usadrugstoretoday.com/products/metoclopramide.htm teeth and drug abuse http://usadrugstoretoday.com/categories/dejar-de-fumar.htm
mental disorder referrence [url=http://usadrugstoretoday.com/catalogue/d.htm]Online Drugstore[/url] chinook sleeping bags [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/controllo-delle-nascite.htm]weight loss hypnotheray clinics virginia beach[/url]

Anonim spunea...

hatchet movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_american_dreamz/]american dreamz[/url] free adult full length movie post http://moviestrawberry.com/films/film_the_love_guru/ voltron movie
inuyasha movie 1 [url=http://moviestrawberry.com/films/film_quick/]quick[/url] chunkys movie new hampshire http://moviestrawberry.com/films/film_black_christmas_70/ ac movie pass
office space movie pictures [url=http://moviestrawberry.com/films/film_party_monster/]party monster[/url] advance to the rear movie for sale
movie times baton rouge [url=http://moviestrawberry.com/films/film_broadminded/]broadminded[/url] happy gilmore movie download http://moviestrawberry.com/films/film_deep_in_the_valley/ tomcats movie candice michelle clip
final fantasy game movie scenes [url=http://moviestrawberry.com/films/film_iran_is_not_the_problem/]iran is not the problem[/url] shooter movie dog breed http://moviestrawberry.com/films/film_ever_after/ my first sex teacher devon michaels free movie online

Anonim spunea...

movie listg [url=http://moviestrawberry.com/films/film_all_roads_lead_home/]all roads lead home[/url] killer wave 2007 movie http://moviestrawberry.com/films/film_talladega_nights_the_ballad_of_ricky_bobby/ children movie auditions in chicago
movie about child and father who is king [url=http://moviestrawberry.com/films/film_no_smoking/]no smoking[/url] the thing movie quotes http://moviestrawberry.com/films/film_boot_das/ anc movie theatres
zathura movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_scotland_pa/]scotland pa[/url] adult movie actress database
super 8 movie projectors [url=http://moviestrawberry.com/films/film_funny_games_u_s_/]funny games u s [/url] watch matmatch point movie online http://moviestrawberry.com/films/film_elvira_s_haunted_hills/ adult 2007 movie
gangbang home movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_space_jam/]space jam[/url] movie website http://moviestrawberry.com/films/film_the_painted_veil/ troy ohio movie theaters

Anonim spunea...

spiderman 2 the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_life_aquatic_with_steve_zissou/]the life aquatic with steve zissou[/url] movie starring kevin bacon http://moviestrawberry.com/films/film_jesus_christ_superstar/ hairspray movie australia
boobs movie free [url=http://moviestrawberry.com/films/film_major_league_ii/]major league ii[/url] scary movie 4 quotes http://moviestrawberry.com/films/film_dial_m_for_murder/ movie theater search
geneseo movie theater [url=http://moviestrawberry.com/films/film_dean_spanley/]dean spanley[/url] sony movie studio video editing software 2003
war movie poster [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_story_of_ruth/]the story of ruth[/url] movie live in maid http://moviestrawberry.com/films/film_are_you_afraid_of_the_dark/ daily movie
characters from the princess bride movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_prairie_fever/]prairie fever[/url] movie dukes of hazzard http://moviestrawberry.com/films/film_the_war_bride/ best sports movie quotes

Anonim spunea...

critical analysis of pleasantville movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_virtuosity/]virtuosity[/url] big fish movie http://moviestrawberry.com/films/film_bound/ movie showtimes for 33805
amazing grace and movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_all_that_jazz/]all that jazz[/url] movie poltagist http://moviestrawberry.com/films/film_windtalkers/ pokemon the first movie
naruto shippuden the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_next_avengers_heroes_of_tomorrow/]next avengers heroes of tomorrow[/url] balls of fire movie
movie theatre in springfield mo [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_guardian/]the guardian[/url] elf movie http://moviestrawberry.com/films/film_gleaming_the_cube/ jim carrey movie list
cat in the hat movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_enchanted/]enchanted[/url] watch scary movie online http://moviestrawberry.com/films/film_the_rules_of_attraction/ movie theater lakeland

Anonim spunea...

Greаt articlе! This is the kind of іnformatіon
thаt are meant to be shаred around the internet.
Shame оn Google for now not poѕitioning thiѕ pоst
hіgheг! Сome оn ovеr and talk oveг ωіth my site .
Thаnks =)

my pagе: http://www.netsurfquiz.com
Also see my webpage > Payday Loans

Anonim spunea...

nearly practitioners of tantrіc massаge pгison teгm to
in truth saѵor the entire tantriс massage pгocеss.
Ιt may ԁisturb the quality pгescribed, high frequence fгee еnergy
to encourage equilibгium іn the brute.

Feel free to visit my webpage: web site