vineri, decembrie 01, 2006

La Multi Ani, Romania!


Trimite un gand pentru tara ta, de oriunde te-ai afla!

Fara a intentiona sa fiu vreun "razboinic al luminii", voi acorda un premiu pentru originalitate.

Cei ce vor sa transmita imagini o pot face la gabriel.dinescu@gmail.com

5 comentarii:

Anonim spunea...

De ce nu, uite un Ctrl-C Ctrl-V ;)

La Multi Ani!

Ne place sau nu, suntem romani!

Ne place sa credem ca suntem cei mai destepti si cinstiti, ca fara noi sa aparam Europa de turci lumea era altfel si ca toata lumea ne fura, altfel am fi o super-putere mondiala. In realitate suntem doar balcanici, dar si latini in acelasi timp.

Vibram cand reusim o victorie importanta la fotbal, cand echipa de Cupa Davis reuseste un rezultat bun, ne laudam cand olimpicii romani de informatica, matematica si asa mai departe reusesc rezultate notabile, in general cand un roman scoate capul in lume.

In fiecare an la 1 Decembrie ne aducem aminte ca la 1918 am avut lideri care au reusit ce putini ar fi crezut, politicieni adevarati si patrioti. Ii comparam cu cei din ultimii 16 sani si suntem dezamagiti, dar speram la un an mai bun.
Asa ca hai sa traim, sa fim sanatosi si in 2007 sa ne fie putin mai bine.

La Multi Ani Roamnia! La Multi Ani Romani!

CRISTI ROMAN spunea...

Gbai, tu cum ai petrecut de 1 decembrie acolo?
In rest, eu am fost foarte impresionat de citi oameni au venit la Arcul de Triumf sa asiste la parada militara, care a fost chiar foarte misto.
Pentru prima oara au fost prezente toata unitatile, chiar si cele speciale de la SPP ,Jandarmerie, SRI si pompieri.
Apoi, ce sa zic? Eu ma simt mereu bine de ziua nationala, dar ofticat ca ne miscam prea incet, din cauza noastra. Si oscilam mereu: ba e vina celor de la putere, ba e vina noastra ca noi i-am pus acolo....Grea dilema.

Anonim spunea...

La multi ani, Gabi! Priunde ai fi!

V.I. King spunea...

Cristi,

Imi pare rau ca raspund cu intarziere, insa asta e, datoria inainte de toate.
Aseara, chiar am sarbatorit intr-un fel, in sinea mea insa. De ce? Pt ca m-am dus la club si am jucat biliard. Se joaca "invingatorul" la masa. De regula nu castig mai nult de 2-3 jocuri in linie. Aseara am castigat cam 7-8. I-am insirat pe rusi, englezi, koreeni, ca pana la urma un coleg rus m-a intrebat ce se intampla cu mine? I-am raspuns: "E Ziua Nationala a Romaniei". A zambit, a luat-o ca pe o gluma. I-am zambit si eu, insa eu stiam de ce.

CRISTI ROMAN spunea...

Gabi,
Savuroasa povestea cu biliardul.... Vreau sa stii ca sint si eu fericit de Ziua Romaniei si ii doresc tot binele, sint insa ofticat pe faptul ca ne miscam prea incet si pentru ca multi oameni nu au nimic in comun cu notiunea de roman. Atita tot.