luni, mai 14, 2007

Copy si Paste - ep. 1

Omul cand nu are ce face, da Copy si Paste. Ca atat stie. Sau atat pricepe. Sau, in cazul de fata, ce mai conteaza profesionalismul, cand un "patron de carton" i-a trimis pe e-mail exact ce trebe scris. Nu conteaza cine citeste, ca ala poate nu vrea sa se informeze, ci numai sa se amuze. In cazul asta au reusit. M-au distrat. Si dupa ce am ras pana n-am mai putut, am inceput sa plang. Sa plang de halul in care a ajuns turismul romanesc; acum toata lumea fuge la vecinul cultivator de castraveti si culegator de turism. Nu de preturi, sa fim rezonabili. De calitatea serviciilor in primul rand. Pagina de internet e primul lucru cu care potentialul turist interactioneaza. Si cand pagina respectiva te goneste, in loc sa te cheme, se cheama "harakiri".
S-ar putea ca pensiunea in cauza sa nu fie o bomba, poate chiar e ce trebuie, insa de pe internet reiese exact contrariul.
Domnilor de la pensiuni-vile.ro, daca nu sunteti in stare sa adaptati contentul paginilor la cerintele pietii, macar lasati domeniul .ro liber, sa-l cumpere unul care stie ce sa faca cu el.
Pentru exemplificare am postat un snapshot cu pagina referitoare la Pensiunea Emma din Sambata de Sus. Daca tot ati citit postul asta, dati un click si pe imagine sa cititi originalul.

Niciun comentariu: