duminică, martie 04, 2007

Perla zilei

Nu pot sa ma abtin, cu atat mai mult cu cat "perla zilei" vine de la un multi-premiat la blogfest, nu mai putin celebrul, Zoso. I-auziti, fratilor, ce zice el:
"... azi a fost cutremurul din '77", cum la fel de bine azi putea sa fie ieri, sau saptamana trecuta, sau cand "vrea" muschii lui. Felicitari, Blogfest! Ai premiat pe cine "trebe".

UPDATE: Acest post a fost catalogat drept o injuratura la adresa Mariei-Sale, Zoso.

17 comentarii:

ice4you® spunea...

Bai deci nu va suparati pe mine ca intreb, da ... cine ciocanu meu e Zoso asta, ca tot aud ma frate de el ?
Lamuriti-ma va rog si pe mine, de ce este atat de genial ?

Am incercat sa citesc cate ceva din blog-ul ala al lui, dar ... nu spune absolut nimic ! Deci de povestit nu povesteste, posturile nu dau dovada de o inteligenta deosebita, o tematica anume nu are, nu se pricepe la nici o arta, calatorii nu face, poze nici atat ... deci cred ca "celebritatea" lui se datoreaza exact faptului ca mereu si mereu il citati, ii faceti reclama pe la voi pe blo, sau aduceti vorba despre blog-ul lui.

Acum nu te supara pe mine bade Cartane, insa crezi ca trebuia sa il citezi si pe blogul tau ? Nu pe bune ... care dracu a fost motivul, ca eu unul nu am inteles, ce a facut de merita asa onoare sa il bagi in seama ?!
Treci frate peste ... ca oricum e mic si nu spune nimic.

Oana Anca spunea...

Eh, VIP-uri de carton sunt peste tot, pana si in blogosfera. Cu cat esti mai controversat si stii sa injuri mai pestrit, cu atat esti mai ovationat. Atitudini precum "je m'en fiche" sau "eu le stiu pe toate si-nca ceva pe deasupra" sunt des intalnite. Scriam eu candva intr-un post ca astfel de indivizi chiar si daca ragaie in scris produc lesinuri in lant.
Si slava Domnului plina-i lumea de ei. Priviti numai cu atentie in jurul vostru (sau al blogurilor pe care le detineti).

Oana Anca spunea...

Gabi, ai revazut Sunetul muzicii? :)

Alex spunea...

Gabi, ma bucur ca ai inteles ce-am vrut sa spun cu postul ala. Nu a fost menit sa-l jigneasca pe Cristi ci era doar un punct de vedere, e drept, unul mai vehement. Fara a fi pudibond, cred ca a povesti cu atata pasiune despre mancare e oarecum similar cu a povesti despre cum faci sex. Cat despre Beatles, ma bucur ca imi impartasesti pasiunea. Si da, ti-am citit posturile despre trupa :).

Anonim spunea...

Pot sa joc si eu la spinzuratoarea Supercalifragilisticexpialidocious :)

V.I. King spunea...

ice,
cand ai un blog pe care in permanenta sunt 40-50 de vizitatori (cred ca doar Tolo are mai multi) esti un fel de e-VIP. Si VIP-uri de carton, cum zicea Anca, sunt si in cealalta parte a mediei, atat scrisa cat si audio-vizual. Mai rari, ce-i drept. Cert e ca tipul s-a simtit foarte ofensat de faptul ca am "indraznit" sa-l "carcotesc", considerand asta o injuratura.

V.I. King spunea...

gusti,
numai daca iti incape cuvantul pe un rand :)

V.I. King spunea...

Anca,
Cred ca l-am revazut acum vreo 2-3 ani. Iar mai de curand i-am cumparat Roxanei, Mary Poppins, mai intai filmul si apoi cartile, ca asa se poarta acum :)

Oana Anca spunea...

Da, Marry Poppins era, nu Sunetul muzicii. Mea culpa.

Cat despre aceste VIP-uri de carton, ele exista atata timp cat exista pupincuristii. Fara ei se darama. N-au piloni de sustinere. Si aici ma refer la multi, foooooarte multi din jurul NOSTRU. Zoso si-a dobandit notorietatea datorita (sau o fi din cauza?) lui Mircea Badea. Am incercat sa-l citesc, nu m-a interesat si cu asta basta. Nu ii fac nici reclama pozitiva, nici negativa. Nici lui, nici altora.
Ceea ce faceti voi e totusi o forma de reclama si crede-ma, Zoso jubileaza. Daca-i baiat destept.
In rest, noi sa fim sanatosi!

Andrei Crăiţoiu spunea...

Draga Anca ai mare dreptate in tot ceea ce ai spus in toate interventiile tale.Esti super.Felicitari.

V.I. King spunea...

Intr-un fel aveti dreptate, ca si reclama negativa tot o forma de reclama este. Iar cel mai bun exemplu e Becali.
Vorba lui Adrian Georgescu. Orice propozitie se termina cu punct. Punct.

Oana Anca spunea...

Ups! Sa vedem daca-ti pastrezi parerea Andrei si dupa ce intri pe blog-ul lui Ice :D.

Multam de felicitari. :)

Andrei Crăiţoiu spunea...

Am spus in toate interventiile tale.Sunt cu tine si-ti dau dreptate.

Anonim spunea...

Cristi, pe bune, Zoso? Chiar Zoso :))?

ice4you® spunea...

Andrei Crăiţoiu said...

[Oana Anca]Am spus in toate interventiile tale.Sunt cu tine si-ti dau dreptate.

It'is something in the air ? :D

Oana Anca spunea...

Ice,yep: flu!

Anonim spunea...

Oana Anca, calmeaza-te!