marți, martie 06, 2007

Michelangelo

Tocmai ma pregateam sa scriu ceva despre ziua de 6 martie, zi in care s-a nascut Michelangelo si in care un cunoscut virus cu numele celebrului artist devasta PC-urile, fiind o adevarata spaima acum 10-15 ani, cand primesc de la prietenul meu, Iulian, aflat la "cules capsuni" pe platforma, in Libia, un set de "Finger Paintings" (nu mi-a placut cum suna in romaneste, asa ca sunt gata sa imi iau suturi de la Pruteanu). O adevarata arta, zic eu, chiar daca probabil ca nu e altceva decat fictiune creata pe calculator si care pica extrem de bine azi, la aniversarea lui Michelangelo.
Voi ce amintiri aveti legate de Michelangelo? Ati "dat mana" cu acest virus? Sau ce virus v-a dat cele mai mari batai de cap? In cazul meu, a fost vorba de unul slovac, acum vreo 10 ani. One-half era numele lui si facea ravagii.
Oricum, din partea mea, felicitari autorului (picturilor, nu virusului), multumiri "sursei" si nu pot spune decat:

Supercalifragilisticexpialidocious!






7 comentarii:

Andrei Crăiţoiu spunea...

Excelent realizate.Pana acum nu am avut parte de virusi periculosi.Au fost unii mititei care i-am lichidat imediat.Eu nici nu intru in toate chestiile dubioase si necunoscute.Sunt mai conservator.Ala slovacul era de la niste gagicute neprotejate.

V.I. King spunea...

Buna asta cu virusul slovac.
Cat priveste One-half, era un virus extrem de periculos. Isi dubla dimensiunea la fiecare pornire a calculatorului, astfel ca dupa cateva porniri repetate iti ocupa HDD-ul in intregime. Cu formatare simpla nu mergea, trebuia formatare "joasa" din BIOS. Ca sa-l cureti trebuia sa folosesti numai antivirusul dedicat, creat evident tot de cel care a creat si virusul, pentru ca F-Prot, marele doctor in virusi pe vremea aia, sau Norton AV nu stiau sa-l curete, il detectau dar nu-l curatau.

Anonim spunea...

sincera sa fiu, tind sa cred ca girafa si bufnita sunt lucrate rau de tot.....dar tot frumoase raman. Poza bine lucrata e asemea unei femei care si-a facut chirurgie plastica (cum si unde a fost nevioe).Rezultatul? Le admiram si le criticam.....de "ciuda" :)

Oana Anca spunea...

Pe aia cu bufnita nici eu n-am prea priceput-o. Cat despre virusi, n-am prea avut parte de ei. Cand v-aud ca incepeti cu chestii tehnice ma ia cu ameteli. M-oi fi virusat si eu:).

Offtopic: ma enerveaza acest word verification ca imi ingreuneaza comentariile. Asa s-ar putea sa ma faceti sa tac;-)

Anonim spunea...

sunt deacord cu oana anca,

nu ii vad rostul....nu ar putea fi eliminat??

V.I. King spunea...

sorry fetelor,
m-am jucat ieri la setari. Le pun la loc. :)

V.I. King spunea...

Celia,
Mie girafa imi place f mult. Desi nu are legatura cu imaginea reala, are ceva deosebit, o expresivitate a fetei cum numai un pictor stie s-o puna in lumina. Parerea mea.