luni, ianuarie 08, 2007

Better photos















Foto sus: Asa arata suprafetele uriase de gheata dupa ce se sparg de picioarele platformei
Foto jos: Focile ce ne-au vizitat alaltaieri - fotografii mai reusite decat cele postate ieri

9 comentarii:

CRISTI ROMAN spunea...

Intr-adevar, foarte reusite pozele. Ce curajoase sint focile astea...

V.I. King spunea...

Curajoase, de ce?
Sa nu crezi ca erau prea aproape, daca cei cca 50m ti se par f aproape.

Anonim spunea...

Foarte frumos, daca nu as sti (din auzite si citite) cat de grea e viata pe platforma aproape ca te-as invidia.

Dar asa.... iti urez spor la munca :)

V.I. King spunea...

Mircea astea sunt micile noastre consolari, daca nu cumva e exagerat termenul. Cand eram in marea neagra am vazut la un moment dat vreo 50 de delfini ce bantuiau prin jurul platformei, alteori vulturi, un coleg chiar a prins unul, insa am vazut si un mineralier ucrainian care s-a rupt in 2 sub ochii nostri. Partea buna ca au scapat teferi.

Oana Anca spunea...

De ce oare prefer poze cu plaje scaldate in soare? :)

CRISTI ROMAN spunea...

Gabi, da, 50 de m mi se pare o distanta mica. Adica, pune-te in locul focii: te-ai duce la 50 de metri de o imensitate de platforma despre care nu stii nimic? Hahahahaha....ce perspectiva.

V.I. King spunea...

Cristi,
Nu prea a venit ea de bunavoie, a adus-o suprafetele alea de gheata plutitoare de care va vorbeam. Azi am asistat iar la "spectacolul" suprafetelor de gheata, de data asta avand o viteza mult mai mare. Ti se cam face pielea "gaina" cand te gandesti...

Anonim spunea...

Superbe fotografiile. Cand se loveste cantitatea aia mare de gheata de platforma, nu-i afecteaza structura de rezistenta sau macar nu simtiti si voi un ghiont cat de mic acolo sus?

V.I. King spunea...

roby,
pai nu am zis ca mi se face pielea "gaina". Pe de alta parte structura de sustinere (picioarele) a costat mai mult decat restul platformei. O sa revin poate altatdata cu imagini din santierul unde acestea au fost facute, precum si cu imagini de la pozitionare. Insa trebuie sa sparg un .pdf si deocamdata nu stiu cum.