duminică, ianuarie 28, 2007

De ce sunt fetele mai bune decat baietii? Sau de ce nu?


Leapsa de acum 2 zile, insa si un eveniment ce s-a petrecut aseara, mi-a dat ideea unui nou subiect: De ce sunt fetele (fiicele) mai bune decat baietii (fiii)? Paul argumenta ca parca tot mai bine e sa mergi in parc, sa dai o pasa. Eu il contrez cu imaginea de alaturi si cu urmatoarea explicatie: aseara, pe la 11.30 cand ne-am intors de la o aniversare, eu si sotia am gasit pe pat, in dreptul fiecaruia cate un mic cadou si un biletel, care nu pot spune ca nu m-au "topit". Nu zic ca baietii nu-s capabili de asa ceva, insa eu cel putin, la varsta ei (fiicei mele), cu siguranta n-as fi fost in stare de asta. Ce m-a surprins a fost "citatul" ala pe care nu stiu cum l-a gasit, insa m-a inmuiat cu siguranta. Astept contre, insa argumentate.

18 comentarii:

ice4you® spunea...

Fetele sunt mai sensibile, este un lucru cunoscut. Eu fata mi-am dorit si fata am ... acesta a fost unul dintre motive; dar asta nu inseamana ca baietii nu pot sa fie la fel, desi dragostea lor este mai platonica, te asigur ca este mai puternica in multe cazuri, decat a fetelor ;)

Oana Anca spunea...

Baietii sunt mai atasati de mame si invers. Doamne feri sa te pui rau cu mama vreunul baiat ca te rupe! :D
Fetele-s slabiciunea tatilor. Asa a fost de cand lumea si asa va ramane.
Deci nu se pune problema daca fetele-s mai bune decat baietii.

Si ca sa-l provoc si pe ice, inca mai astept sa vad baiat/barbat indragostit cu adevarat, asa cum numai fetele o stiu face! :P
Cu asta cred ca mi-am aprins foc in cap, dar astept cu interes reactiile :).

ice4you® spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ice4you® spunea...

Oana si Anca ... nu voi raspunde la provocare, ca nu face tema discutiei :P

Dar nu ezita sa ma provoci oricand crezi ca se poate, voi raspunde cu cea mai mare placere :D

PAPA BUN spunea...

Frumos, iata inca un motiv ptr. care merita sa ai copii.

V.I. King spunea...

ICE,
De ce zici ca nu face tema discutiei? Ba chiar asta este tema.
Tati de fete contra tati de baieti.

Anonim spunea...

Cred si fetele si baietii sunt greu de crescut, iti aduc mari satisfactii si mari batai de cap.
Nu am inca copii (nevasta mea inca lucreaza sa ma convinga ca e timpul ;) ) dar vorbesc din experiente apropiate mie.
Baietii sunt mai independenti, fetele sunt mai apropiate de familie, cu totii inebunim intre 14-20 de ani :D asa ca... cred ca sunt la fel de buni sau la fel de rai si unii si altii, iar cand tragi linie.... sunt motivul pentru care traim de la o varsta incolo :)

ice4you® spunea...

Gabi Dinescu said...

ICE,
De ce zici ca nu face tema discutiei? Ba chiar asta este tema.
Tati de fete contra tati de baieti.


Gabi, nu cred ca ai fost atent, Oana si Anca incercau sa duca discutia pe un teren periculos, in nici un caz legat de cel cu tati de fete si baieti ...


Oana Anca said...

Si ca sa-l provoc si pe ice, inca mai astept sa vad baiat/barbat indragostit cu adevarat, asa cum numai fetele o stiu face!

Ti-se pare tie ca ceva din toata discutia asta seamana a ce spui tu ? :D

Anonim spunea...

pornind de la ideea că oricucare e bun atît timp cît e sănătos, acum să zic şi eu....


ok, fetele sînt drăguţe, fac gesturi de genul celui spus de tine. darrr - mă gîndesc că nu pot să merg cu o fată la fotbal şi să dau o pasă, nu pot să joc ceva pe calculator cu ea, nu pot să fac mişto de x cu ea.

fata o să fie cu farduri şi băieţi, cu telefoane şi haine :)

acum aştept să fiu contrazis...

PS să nu se înţeegă cum că eu aş vrea un băiat, dar încercam să aduc nişte argumente şi în favoarea lor :P

Oana Anca spunea...

"Oana si Anca" zambeste. Ice a inteles intrebarea, dar evita un raspuns. De ce oare?? :P

Paul, pfooooaaaaa, habar nu ai ce vorbesti. Hai sa-ti povestesc: sunt fata (si drept dovada CNP-ul meu incepe cu 2, deci nu mai am nevoie de alte dovezi in sensul asta)! Pana in liceu jucam fotbal cot la cot cu baietii. Dovezi? Am niste cicatrici prin zona genunchilor (si nu numai) Mama le numea "semne de buna purtare". :D

Eram extrem de bataioasa si asta nu doar la fotbal. In clasa a 7-a i-am bagat un pumn in nas celui mai solid coleg de clasa, pt ca ma enervase in timpul orei: era si prost si era si arogant. Cea mai tampita combinatie, pt care mai dau si azi pumni in moaca (oarecum de alta natura).

De jocurile pe calculator, recunosc, n-am fost niciodata prea atrasa. Totusi a fost o perioada in liceu cand imi permiteam sa lipsesc de la anumite ore pt a juca pe comp profilor de fizica si chimie. Eram privilegiata intr-un fel ;-).

Iar de facut misto...hihihi...nu se poate povesti aici ce faceam cu prietenii prin Bratislava in urma cu cativa ani :). Si da, era la adresa fetelor mistoul. Dar nu-i ocolesc nici pe baieti.

Alte intrebari, Paul& co? :P

ice4you® spunea...

Oana Anca said...

"Oana si Anca" zambeste. Ice a inteles intrebarea, dar evita un raspuns. De ce oare??

Mission acomplished, a stimulat curiozitatea feminina caracteristica. Ice zambeste. Este multumit si le va lasa pe "Oana si Anca" sa fiarba in suc propriu. :P

Anonim spunea...

Oana, nu e neapărat o întrebare.

Eu te cred că jucai fotbal, dar nu prea e fotbal cu o fată. de ea tre să ai grijă cînd joci. şi eu prin clasa a 5-a jucam cu fete în echipă, era fun, dar nu era feelingul de fotbal :P


La faza cu miştoul am exagerat :P...aşa ca să par că am mai multe argumente :)

şi ce jucai pe calculatoarele profilor ?

Oana Anca spunea...

Paul, se vede treaba ca nu ai luat nici un pumn de la o fata, sa vezi ca pot fi si dure. Si nici faultat n-ai fost. La propriu, de data asta :P.
Jucam...Lion King, stiu ca era nebunie si in randul profilor. Dar eu profitam cat erau ei la ore :)).

Ice, n-ai sesizat caracterul retoric al intrebarii :D. Cat despre partea cu fiertul, "Oana si Anca" e friguroasa, deci pana prin iulie nici o sansa. In plus, tocmai si-a facut baia anuala. Huh, era cat pe ce s-o nimeresti si-ai ratat la milimetru :).

Anonim spunea...

Nu neg, poate sînt dure, dar nu au tehnică :)

De faultat am tot fost. Am avut operaţie de apendicită, după 2 săptămîni eram la un fotbal, iarna pe gheaţă şi eram tăvălit într-un mare fel.

deci tu recomanzi că e mai bine o fată decît un băiat?

mai dau un argument. de cine eşti mai îngrijorat acasă cînd nu apare la ora X: de o fată sau de un băiat :P

ice4you® spunea...

Paul - daca stii sa o educi, nu va veni la ora X, ptr ca la ora X nu mai gaseste camere libere decat la hotel ... daca are bani.

Nu conteaza pana la urma ce sex va avea copilul tau. Conteaza cum te vei ocupa de acel copil, ce educatie ii vei da. Cum educi acel copil asa il vei avea.

Din postura de tata de fata, iti pot spune ca desi uneori parca simt lipsa unui baiat, totusi ma bucur ca este fata in fiecare zi, ca doar este a mea. Cum am mai spus eu fata mi-am dorit, cum bine a zis Oana si Anca, fetele sunt slabiciunea tatilor ;)

Anonim spunea...

Nu mă refer doar la cazul acela cînd întîrzie :)

şi normal că ai reptate. important este să fie sănătos, indiferent de ce este. dar pe blogul tău toţi erau pentru fete şi atunci am zis să preiau eu frîiele opoziţiei :)

V.I. King spunea...

Mama, ce s-a aprins discutia aici. Deja ati depasit tema, se joaca cu garda deschisa. Baietii, aveti grija, ca cu garda deschisa e cam periculos. In nici-un caz nu voiam sa aduc discutia pe un teren pe care sa se arate cat de masculine pot fi fetele, sau cat de feminini pot fi baietii. Dimpotriva. As fi preferat sa vina fiecare cu argumente dinspre propriul gen.
Paul a dat un argument, nu prea convingator, dar, ma rog, e un argument.

V.I. King spunea...

Mircea,
Daca Iulia tot incearca sa te convinga ar trebui sa te simti flatat. Credeam ca initiativa trebuie sa vina din partea ta, dar oricum s-au mai schimbat vremurile si m-oi fi demodat si eu.
Ti-e frica sa nu fii nevoit sa-ti iei concediu de "maternitate"?