miercuri, ianuarie 17, 2007

Birou de blogger in Marea Ohotsk


Pentru ca tot e la moda acum sa ne prezentam birourile de blogger, hop si eu cu al meu. Fara alte comentarii. Doar foto.

7 comentarii:

CRISTI ROMAN spunea...

Cred totusi ca Manafu accepta biroul fotografiat din fata. Vezi cum arata restul, chiar aici

ice4you® spunea...

Nu sunt convins ca pe toata lumea intereseaza ce vrea sau nu vrea manafu ...
Eu unul nu am postat poza ca asa a vrut careva, ci ptr ca asa am avut eu chef, si cum am mai spus oricum ideea este una "plagiata" si adaptata la situatie.

gabi ... supermisto, chiar ma gandeam cand o sa postezi o poza de genul. Din pacate se poate observa faptul ca totul este redus la statutul de job si parca in ciuda confortului. Nu cred ca este nici foarte liniste pe acolo ... te admir ptr ca in acele conditii iti poti aduna gandurile si sa le expui aici ;)

V.I. King spunea...

Ice,
Exista un zgomot de fond, nu prea puternic, te obisnuiesti cu el repede. Avantajul e ca primim curent de la mal, generatorul diesel e oprit, asa ca nu e zgomot prea mare.

Oana Anca spunea...

Cine-i Manafu sa joace toti cum canta el? Daca el a fost in lipsa de alte subiecte si s-a apucat sa isi faca trafic postand pozele bloggerilor, toti sa sarim ca a dat el startul? Urasc genul asta de vedetisme.

Anonim spunea...

Si acolo e la moda portocaliu
(PD)?

Anonim spunea...

ok, mai direct.
pagina lui manafu este dedicata birourilor.

- n-a zis nimeni ca e original
- n-a zis nimeni [nici el] ca esti obligat sa-i trimiti o poza daca intrunesti conditiile necesare [ai birou, foto, blog, timp]


cele bune.

Anonim spunea...

pe unde sunteti plecat? :)