marți, ianuarie 09, 2007

Koreenisme (II)

Asa cum americanii considera numarul 13 ca aducator de ghinion (lipseste etajul 13, apart 13, locul 13, etc), tot asa coreenii au o fixatie pentru un numar. Ce numar le aduce ghinion coreenilor?
Cine ghiceste primul - PREMIU! La fel ca si Corinne, un CD cu poze si muzica coreeana.
De data asta se accepta o singura varianta de raspuns, iar eu nu voi comenta in nici-un fel raspunsurile voastre pana pe 11.01. dimineata (la mine, 10.01 seara tarziu in Romania)

6 comentarii:

Christiansen spunea...

Eu cred ca ... 7 ... ce zici?

Anonim spunea...

Parca am vazut pe National Geograpihc odata ca numarul 4 ar fi la ei evitat, considerat cu ghinion, parca datorita pronuntiei.

V.I. King spunea...

Va rog sa nu faceti nici-o legatura intre poll-ul din dreapta si acest concurs.
Probabil ca, indiferent de rezultatul poll-ului, voi incepe sa va povestesc despre Korea, despre perioada petrecuta acolo. Pe mine Asia m-a fascinat si m-a bulversat in acelasi timp. Pe vremea cand eram student, circula un film pe caseta video "Shocking Asia". Va recomand sa-l vedeti, chiar daca e un pic dur.

CRISTI ROMAN spunea...

6?

V.I. King spunea...

Am dat-o-n bara de data asta. Vazand ca nu se-nghesuie lumea la concurs, m-am intrebat de ce? Raspunsul l-am gasit singur: i-am dat lui Google sa caute "Korean unlucky number" si ce sa vad, o gramada de pagini continand raspunsul corect.

Felicitari Mircea, ai fost mai sprinten ca ceilalti!

CRISTI ROMAN spunea...

4? Hahahahahahaha.....